Τρίτη

Φτάσαμεεε!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την επόμενη δουλειά των Τσούκου... (ήχος ταμπούρλου)

Η Πόρτα 
ή 
Ο Σωρός Των Φασολιών
Μια Τραγωδία Της Μαθηματικής Επιστήμης
υπό 
Σταύρου Τσιώλη

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε την τεράστια τιμή να μας εμπιστευτεί αυτό το ανέκδοτο έργο του, ο κύριος Σταύρος Τσιώλης. Εμείς, κάναμε μόνο ένα μπάνιο, φάγαμε ελαφρά, κοιμηθήκαμε μόνο τρεις ώρες, και μόλις έπεσε ο ήλιος και δρόσισε ξεκινήσαμε αμέσως τις πρόβες. Τώρα, σούρουπο πια μπήκαμε στην τελική ευθεία και από τις 22 του Νοέμβρη, θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, στην μουσική σκηνή Αυλαία αυτό το υπέροχο έργο, αυτού του υπέροχου ανθρώπου και κινηματογραφιστή...
 «..με τις σημερινές συνθήκες δε φτάνει η αγάπη, Ρούλη!..»ΠΟΡΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ (ΝΥΧΤΑ).

Ο πορτιέρης Ρούλης, καθηγητής μαθηματικών, διωγμένος από τα σχολεία του κράτους με την τρομερή κατηγορία των αποπλανήσεων των μαθητριών του, θα συγκρουστεί με το νεαρό Δημητράκη, σεκιουριτά του μαγαζιού και αδερφό της πρώην μαθήτριάς του και αγαπημένης του. Μέχρι το ξημέρωμα, η αναζήτηση της βαθύτερης ταυτότητας των προσώπων θα τους οδηγήσει στην αποδοχή, τη φιλία και την απόγνωση του αναπόφευκτου τέλους.Συντελεστές:
Κείμενο: Σταύρος Τσιώλης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Τσιοτσιόπουλος - Τσούκου Τσούκου
Βοηθοί Σκηνοθέτες: Βαγγέλης Αρίστου - Άννα Αναστασιάδου
Σκηνικά - Κοστούμια: Δήμητρα Φρουσιουνιώτη
Φωτισμοί: Γιάννης Χατζηαντωνίου
Κίνηση: Κική Δευτεραίου
Μουσική Επιμέλεια: Σταύρος Τσιώλης - Ανδρέας Μιχόπουλος
Βίντεο: Βαγγέλης Αρίστου
Κατασκευή αφίσσας - Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Νικητάκη
Κατασκευή σκηνικών: Δημήτρης Μπεχλιβανίδης - Μαριάννα Παπαγεωργίου
Βοηθός: Γιώργος Ακάλεστος


Παίζουν:
Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Κώστας Φυτίλης, Βάλια Μπλέσιου, Ζωή Δημοπούλου, Δημήτρης Καμπυλαυκάς, Θοδωρής Κοτρώτσος, Ανδρέας Μιχόπουλος, Άννα Αναστασιάδου.

1 σχόλιο:

Maddie είπε...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Madison
maddie0147@gmail.com